MAKTABGA MOSLASHUVDA O‘QUVCHILARNING INDIVIDUAL XUSUSIYATLARINI HISOBGA OLISH - Ubaydullayeva Sohiba Abduxakimovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada maktabga moslashuv jarayonida o‘quvchilarning individual xususiyatlarini hisobga olishning psixologik-pedagogik asoslari yoritilgan. Maktabga moslashuv bola hayotidagi muhim bosqich bo‘lib, unda yangi ijtimoiy muhit, o‘quv faoliyati va talablar tizimiga moslashish jarayoni kechadi. Maqolada moslashuv muammolari, individual yondashuv zarurati va psixologik qo‘llab-quvvatlash usullari tahlil qilingan.