ONLAYN PLATFORMALAR ORQALI INGLIZ TILINI O’RGATISH SAMARADORLIGI - Davlatova Nurjahon Shuxratbek qizi; Obabakirova Valizaoy Valisher qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada onlayn platformalar orqali ingliz tilini o‘rgatishning samaradorligi tahlil qilinadi. Zamonaviy raqamli texnologiyalar yordamida til o‘rganish jarayonining qulayligi, interaktivligi va moslashuvchanligi yoritib beriladi. Shuningdek, onlayn ta’limning afzalliklari va kamchiliklari, talabalar motivatsiyasiga ta’siri hamda o‘qitish jarayonidagi o‘rni ko‘rib chiqiladi. Tadqiqot natijalari shuni ko‘rsatadiki, to‘g‘ri tashkil etilgan onlayn ta’lim ingliz tilini samarali o‘zlashtirishga xizmat qiladi.