PEDAGOGIK JAMOADA PSIXOLOGIK MUHIT VA UNING SAMARADORLIKKA TA’SIRI - Poʻlatova Muniraxon Akramovana (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada pedagogik jamoada psixologik muhitning mazmuni, uning shakllanish omillari hamda ta’lim samaradorligiga ta’siri tahlil qilingan. Psixologik muhit o‘qituvchilar o‘rtasidagi o‘zaro munosabatlar, hamkorlik, ishonch va emotsional qo‘llab-quvvatlash darajasi bilan belgilanadi. Maqolada ijobiy psixologik muhitni shakllantirishning pedagogik va psixologik yo‘llari yoritilgan.