METHODOLOGY FOR DEVELOPING PUBLIC SPEAKING SKILLS THROUGH DIGITAL TECHNOLOGIES - To‘xtasinova Sarvinoz Muxtorali qizi; Yuldashev Og‘abek Komiljon o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada raqamli texnologiyalar yordamida ommaviy nutq so‘zlash ko‘nikmalarini rivojlantirishning zamonaviy metodologik asoslari tahlil qilinadi. Tadqiqotda ommaviy nutq ko‘nikmalarini rivojlantirishda onlayn ta’lim platformalari, videokonferensiya tizimlari, virtual va kengaytirilgan reallik texnologiyalari, sun’iy intellekt asosidagi nutq tahlili dasturlari hamda mobil ilovalarning imkoniyatlari o‘rganildi.