MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA INGLIZ TILI KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISHDA KOMMUNIKATIV O‘YINLARNING AHAMIYATI - Boltaboyeva Nilufar Nematjonovna; Yuldashev Og‘abek Komiljon o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda ingliz tili ko‘nikmalarini shakllantirish jarayonida kommunikativ o‘yinlarning ahamiyati yoritiladi. Kommunikativ o‘yinlar bolalarning nutqiy faolligini oshirish, so‘z boyligini kengaytirish hamda til o‘rganishga qiziqishini rivojlantirishda muhim pedagogik vosita sifatida tahlil qilinadi. Shuningdek, o‘yin faoliyati orqali bolalarda tinglash, gapirish va muloqot ko‘nikmalarini samarali shakllantirish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi.