MAKTABGACHA TA’LIM YOSHIDAGI BOLALARDA INGLIZ TILI KOMMUNIKATIV KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISHDA O‘YIN TEXNOLOGIYALARINING AHAMIYATI - Boltaboyeva Nilufar Nematjonovna; Yuldashev Og‘abek Komiljon o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarda ingliz tili kommunikativ ko‘nikmalarini rivojlantirishda o‘yin texnologiyalarining ahamiyati yoritiladi. O‘yin texnologiyalari bolalarning til o‘rganishga bo‘lgan qiziqishini oshirish, nutqiy faolligini rivojlantirish hamda muloqotga kirishish ko‘nikmalarini shakllantirishda samarali pedagogik vosita sifatida tahlil qilinadi.