CHET TILLARINI TILI O‘RGATISHDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR VA SUN’IY INTELLEKTDAN FOYDALANISHNING SAMARALI USULLARI - Tuychiyeva Farzona Yusufjon qizi; Yuldashev Og‘abek Komiljon o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur maqolada chet tillarini o‘qitishda zamonaviy pedagogik texnologiyalar va sun’iy intellektdan foydalanishning samarali usullari tahlil qilinadi. Interaktiv, adaptiv va kompetensiyaga yo‘naltirilgan yondashuvlar hamda sun’iy intellekt asosidagi platformalarning ta’lim jarayonidagi o‘rni yoritiladi. Shuningdek, sun’iy intellekt vositalarining o‘quvchilarning til ko‘nikmalarini rivojlantirish, ta’limni individuallashtirish va o‘qitish samaradorligini oshirishdagi ahamiyati ochib beriladi.