VAHOB RAHMONOVNING NAVOIY ASARLARI BORASIDAGI TADQIQOTLARI TALQINI - TOG‘AYEVA MUNISA BAXTIYOR QIZI (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada adabiyotshunos olim Vahob Rahmonovning Alisher Navoiy asarlari va shaxsiyati borasidagi ilmiy qarashlari tahlil qilingan. Olimning Navoiy ijodiga bo‘lgan munosabati, matnshunoslikdagi o‘ziga xos yondashuvi, qo‘lyozmalar va nashrlar ustidagi tadqiqotlari yoritilgan. Shuningdek, Vahob Rahmonov tomonidan ayrim bayt va matnlardagi xatolarni aniqlash hamda ularni ilmiy asosda tuzatish jarayonlari misollar orqali ko‘rsatib berilgan. Maqolada olimning navoiyshunoslik va matnshunoslik rivojiga qo‘shgan hissasi baholangan.