XALQARO HUQUQ NORMALARINING O’ZBEKISTON RESPUBLIKASI KONSTITUTSIYASIGA TA’SIRI - Genjaboyeva Muborak (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur ilmiy maqolada xalqaro huquq normalarining O‘zbekiston Respublikasi Konstitutsiyasining shakllanishi va rivojlanishiga ko‘rsatgan ta’siri ilmiy-nazariy hamda amaliy jihatdan tahlil qilinadi.