FUQAROLARNING MUROJAAT QILISH HUQUQI VA UNING DAVLAT BOSHQARUVI SAMARADORLIGIDAGI AHAMIYATI - Genjaboyeva Muborak (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada fuqarolarning murojaat qilish huquqining konstitutsiyaviy-huquqiy asoslari, uning demokratik davlat va fuqarolik jamiyatini rivojlantirishdagi o‘rni hamda davlat boshqaruvi samaradorligini oshirishdagi ahamiyati tahlil qilinadi.