SHAXSLARARO MULOQOTDA YOLG‘ONNI ANIQLASH VA INTERPRETATSIYA QILISHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Tursunov Ramziddin Toshtemir oʻgʻli (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada shaxslararo muloqot jarayonida yolg‘onni aniqlash hamda uni interpretatsiya qilishning psixologik asoslari tahlil qilingan. Yolg‘onni aniqlashda verbal va noverbal signallar, emotsional reaksiyalar va kognitiv yuklama muhim ahamiyatga ega. Shuningdek, yolg‘onni noto‘g‘ri talqin qilish xavfi va individual farqlar ham yoritilgan.