QADAMI QUTLUQ KELGAN USTOZ - Ziyatov Davlatkeldi Umarbayevich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada Qo‘ng‘irot tumani 31-umumiy o‘rta ta’lim maktabi direktori, “Yilning eng jonkuyar ustozi” nominatsiyasi sovrindori Ayimbetova Qaljan Jollibayevnaning ta’lim tizimidagi samarali faoliyati, maktab jamoasi va o‘quvchilar yutuqlariga qo‘shayotgan munosib hissasi yoritiladi. Ustozning tashabbuskorligi, jonkuyarligi, rahbarlik mahorati hamda o‘quvchilarni bilimli, odobli va vatanparvar etib tarbiyalashdagi xizmatlari maqolaning asosiy mazmunini tashkil etadi.