INTERYER KOMPOZITSIYASI MAVZUSIDA ISHLASH - Xasanova Marjona Amirovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annatatsiya. Ushbu maqolada interyer kompozitsiyasini tasvirlash, zavod va sexlarning asarlardagi tasvirlari va u yerdagi ishlovlar, rangi, muhit va ishchilarning holati bevosita ham tomoshabin ham rassomlarni o’ziga jalb qilishi va chet el rassomlarining bir qator asarlari bilan qisqacha tanishtirib o’tilgan.