BINO INSHOATLARI QURULISHIDA ELEKTRO MANTAJ ISHLARINI OLIB BORISHDA ELEKTR TEJAMKOR VA IQTISODIY SAMARADOR JIHOZLAR BILAN ISHLASHNING ZAMONAVIY USLUBLARI - Iminova Dildoraxon G‘ulomjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Bino va inshootlar qurilishida elektr montaj ishlarini zamonaviy tashkil etish nafaqat xavfsizlikni, balki energiya samaradorligini ham ta’minlaydi. 2026-yil holatiga ko’ra, ushbu sohada quyidagi tejamkor va iqtisodiy samarador uslublar yetakchi hisoblanadi: