ARAB TILIDA NIDO VA MUNADONING GRAMMATIK XUSUSIYATLARI - G‘oziyeva Rayxona Akramjonovna; Muhammadjon Shomurzayev (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada arab tilidagi undalma uslublari tahlil qilinadi. Undalma harflari, turlari va ularning e‘rob qoidalari ilmiy tarzda yoritiladi. Misollar orqali maqola undalma mavzusini o‘quvchiga tushunarli va amaliy tarzda yetkazadi.