KUYDIRISH JARAYONIDA HARORATNI BOSHQARISH VA MONITORING QILISH TIZIMLARINI TADQIQ ETISH - Raximov Hamidjon Allayor o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kuydirish jarayonida haroratni boshqarish va monitoring qilish tizimlarining texnologik ahamiyati hamda ularni takomillashtirish masalalari ko‘rib chiqilgan. Haroratni avtomatik nazorat qilish usullari, zamonaviy o‘lchash vositalari va boshqaruv algoritmlarining afzalliklari tahlil qilingan.