O‘SMIRLIK DAVRIDAGI PSIXOLOGIK INQIROZLAR VA ULARNI BARTARAF ETISHNING PSIXOPEDAGOGIK YO‘LLARI - Qo‘chqorova Raxshona Mamaraximovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘smirlik davriga xos bo‘lgan psixologik inqirozlar, ularning kelib chiqish sabablari va o‘quvchilarning xulq-atvoriga ta’siri yoritilgan. Maqolada maktab amaliyotchi psixologining o‘smirlar bilan ishlashdagi asosiy vazifalari, inqirozli holatlarni korreksiya qilish usullari va maktab muhitida ijtimoiy-psixologik sog‘lom muhitni yaratish masalalari tahlil qilinadi.