TUGʻISH DAVRI PSIXOLOGIYASI. KLIMAKTERIK DAVR - Niyozmetova ZamiraMuxtarovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur ma’ruzada tugʻish davri psixologiyasi, homiladorlik va tug‘ruqdan keyingi ruhiy holatlar, onalik hissining shakllanishi, klimakterik davrda ayol organizmida yuz beradigan fiziologik va psixologik o‘zgarishlar, ularning oldini olish va psixologik moslashuv usullari keng yoritilgan.