IJTIMOIYLASHUV JARAYONIDA MUNOSABATLAR PSIXOLOGIYASINING O`ZIGA XOSLIGI - Muxammadiyeva Shahnoza Ilxomovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada munosabatlar psixologiyasi, ruhiy salomatlikning munosabatlarga ta’siri, sevgi va rashkning ikki kishi orasidagi munosabatlarga ta’siri to‘g‘risida umumiy ma’lumotlar keltirilgan.