INTERNET TARMOQLARI VA KOMPYUTER O’YINLARINIG BOLA RUHIYATIGA SALBIY TA’SIRI - Choriyev Norqul Qo‘ziyevich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy ota-onalar va ularning farzand tarbiyasidagi kamchiliklari, hamda bolalarning internet tarmoqlari va kompyuter o’yinlariga qaramligining sabab va oqibatlari haqida keltirib oʻtilgan