O’QUVCHILARNI MA’NAVIY AXLOQIY TARBIYALASHDA PEDAGOGIK TADBIRLARNING O‘RNI VA AHAMIYATI - Abdurasulova Zilolaxon Azamjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Muallif ushbu maqola orqali O‘quvchilarni ma’naviy-axloqiy jihatdan shakllantirishda samarali shakl, metod va vositalardan foydalanish boy milliy madaniy, tarixiy va pedagogik an’analar, urfodatlar va umumbashariy qadriyatlarga asoslanish xolatini ko’rsatib bermoqchi bo’lgan. Ushbu maqolada O’quvchilarni ma’naviy axloqiy tarbiyalashda pedagogik tadbirlarning o‘rni va ahamiyati haqida bir qator ma’lumotlar berilgan.