O’Z JONIGA QASD QILISHNING OLDINI OLISH - Yuldasheva Jumagul Risbayevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: O’z joniga qasd qilishning sabablari juda ham ko’p va murakkabdir. O’spirinlar aksariyat hollarda suiqasdni ekstremal sharoitlarda (hamma oldida kamsitilish, o’qishdagi muammolar, sotqinlik, yakkalanib qolish, omma oldida begunoh aylanish) amalga oshirishlariga qaramasdan mutaxassislar bular faqat bahona ekanligini, sababini chuqurroqdan izlash kerakligini ta’kidlaydilar