TA’LIM MUASSASALARIDAGI AGRESSIV HOLATLAR VA KONFLIKTLARNING KELIB CHIQISHI VA UNI OLDINI OLISH - Kimsanova Jumagul Mo’ydinjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada agressiv holatlar va konfliktogen hodisalarning pedagogik psixologik tavsifi haqida so’z borib, bir qator ilmiy-psixologik mushoxadalar o’rin olgan.