SHAXS TARAQQIYOTIGA OILANING TA’SIRI - Bekmirzayeva Nilufar Nozimjonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Maqolada muallif shaxni dunyoga kelishi, voyaga yetishi vajamiyatda o’z o’rnini topishida uning oilasini ota-onasini o’rni va axamiyati haqidagi fikrlarni ilmiy asosda tavsiflab bergan.