MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMIDA TA’LIM SIFATI MONITORINGINI TASHKIL ETISHNING BOSHQARUV MEXANIZMLARI - Shomuradova Nasima Izatullayevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Maqolada maktabgacha ta’lim tizimida ta’lim sifati monitoringini tashkil etishning boshqaruv mexanizmlari yoritilgan. Monitoringning ta’lim sifatini oshirishdagi ahamiyati, rejalashtirish, nazorat, tahlil va raqamli texnologiyalardan foydalanish masalalari tahlil qilingan.