SHAXSDA XAYOTIY STRATEGIYA SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Xoliyorova Tamara Murodovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada hayotiy strategiyalarni shakllanishining psixologik xususiyatlarini o’rganish masalasi haqida fikrlar bildirilgan. Maqolada hayotiy strategiyalarni shakllanishining psixologik xususiyatlarini tarkib toptirish bilan shug‘ullanuvchilar foydalanish mumkin.