ONLAYIN TA‘LIM AFZALLIKLARI VA KAMCHILIKLARI - Murodullayeva Malika Ozodbek qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada onlayn ʼta’limning mohiyati, uning bugungi ta’lim tizimidagi o‘rni, afzalliklari va kamchiliklari tahlil qilinadi. Shuningdek, masofaviy ta’limning talabalarning bilim olish jarayoniga ta’siri hamda uni samarali tashkil etish yo‘llari yoritib beriladi.