MOSHNI TAKRORIY EKINDA YETISHTIRISH XUSUSIYATLARI - Karimova Zarrina Abdurafikovna; Tо‘rayev Ulug‘bek О‘tkirovich; Bobomirzayev Pirnazar Xursanovich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annatotsiya: Mazkur maqolada Buxoro viloyatining о‘tloqi-allyuvial tuproqlari sharoitida takroriy ekin sifatida ekilgan mosh navlarining don hosildorligi va sifati yuqori bо‘lgan navlarini tanlash uchun olib borilgan dala tajribalari natijalari atroflicha bayon qilib keltirilgan.