QORAQALPOQ TILINI O‘QITISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR - Kenjebayeva Munisa; T.Abdimuratov (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA: Ushbu ilmiy ishda qoraqalpoq tilini o‘qitishda innovatsion texnologiyalarning o‘rni, ularning ta’lim jarayonidagi ahamiyati, turli zamonaviy metod va texnikalarning amaliy qo‘llanilishi keng tahlil qilinadi. Nafaqat yangi texnologiyalar mohiyati, balki ularning o‘qitish samaradorligiga ta’siri, interfaollik va kreativlikni rivojlantirishdagi roli, shuningdek, rus va xorijiy hamda mahalliy tajribalar asosidagi tahlillar ko‘rib chiqiladi. Ishda amaliyotchi pedagoglar, yosh mutaxassislar va ta’lim sohasidagi tadqiqotchilar uchun zarur natija va tavsiyalar o‘z ifodasini topgan.