INKLUZIV TA’LIM PSIXOLOGIYASINING DOLZARB MASALALARI VA KELAJAKDAGI YO‘NALISHLARI - Yusupov Faxriddin Rauf o’g’li (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqola inkluziv ta’lim psixologiyasining asosiy jihatlari, maxsus ehtiyojlarga ega o‘quvchilarning psixologik va ijtimoiy muammolari, shuningdek, raqamli texnologiyalarning ta’siri kabi mavzularni qamrab oladi. Tadqiqotda BMT konvensiyalari, xalqaro tajribalar va pedagogik yondashuvlar tahlil qilinadi.