SUVNI ASRAB-AVAYLASH — KELAJAK AVLOD UCHUN MUHIM VAZIFA - Shodiyev Xumayun Isomiddin oʼgli (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada suv resurslarini muhofaza qilish, ulardan oqilona foydalanish, suv tanqisligi, ekologik muammolar va barqaror rivojlanish masalalari yoritiladi. Suvni tejash madaniyatini shakllantirish bugungi kunning eng muhim vazifalaridan biridir.