TANK BO‘LINMALARIDA VAHIMA EPIDEMIYASI: SABABLARI, RIVOJLANISHI VA OLDINI OLISH YO‘LLARI - Musayev Jaxongir Komiljonovich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Tank bo‘linmalarida vahima paydo bo‘lishiga bir qator omillar sabab bo‘ladi. Bu omillar ko‘pincha bir-birini kuchaytirib, psixologik chidamlilik chegarasidan o‘tib ketishiga olib keladi.Mazkur maqolada tank bo‘linmalarida vahima epidemiyasi: sabablari, rivojlanishi va oldini olish yo‘llari haqida batafsil ma’lumotlar keltirilgan.