HARBIY XIZMATCHILAR OILALARI: BOSHQA AN‘ANAVIY OILALARDAN FARQLI TOMONLARI VA O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Musayev Jaxongir Komiljonovich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: . Harbiy xizmatchining kasbi nafaqat uning shaxsiy hayotiga, balki butun oila a’zolarining kundalik turmush tarziga, rejalari va hissiy holatiga ham chuqur ta’sir ko‘rsatadi. Bu maqolada harbiy oilalarning an’anaviy oilalardan farqli tomonlari, ular duch keladigan qiyinchiliklar va o‘ziga xos kuchli xususiyatlari batafsil tahlil qilinadi.