МАҲАЛЛИЙ ЖУН ТОЛАСИНИ ТОЗАЛАШ УСКУНАСИНИНГ ТАЪМИНЛОВЧИ ВАЛИГИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ ВА ҚИЯ ҲОЛАТДА ЎРНАТИШ ОРҚАЛИ ИШ УНУМДОРЛИГИНИ ОШИРИШНИ НАЗАРИЙ ТАҲЛИЛИ - Даврон Жураев Амир ўғли; Худойбердиев Аслиддин Чори ўғли (TADQIQOTLAR, 2026)
Аннотация: Бу мақолада сараланган жун толасини титиш-тозалаш ускунасининг таъминловчи валик диаметри ва тишлари, тишлар қиялиги, ускунага ўрнатилиши такомиллаштирилган. Натижада ускунанинг жун толасини ускунага узатиши меъёрлашган ва иш самарадорлиги ошган.