IJTIMOIY SEMIOTIKA VA UNING AHAMIYATI - Asqaraliyeva Dilshoda Xojiakbar qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada neurolinguistik dasturlash (NLP) elementlari — eshitish, ko‘rish va kinestetik (teginish) kanallari — muloqot jarayonlarining o‘ziga xos o‘lchovlari sifatida ko‘rib chiqilgan.