YOSHLARNI HARBIY VATANPARVARLIK RUHIDA TARBIYALASH. - Alijonov Baxtiyor Xoshimovich; Ibrohimov Otabek Sirojiddin O’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATIYA: Yosh avlodni harbiy vatanparvarlik ruhida tarbiyalashning mazmun-mohiyati, maqsad va vazifalari, shuningdek, bu jarayonda ta’lim muassasalari, oilaning hamda jamoatchilikning o‘rni va roli yoritilgan. Harbiy vatanparvarlik tarbiyasi yoshlarning Vatanga sadoqat, fidoyilik, milliy qadriyatlarga hurmat va yurt tinchligini asrashga tayyorlik tuyg‘ularini shakllantirishda muhim ahamiyat kasb etishi tahlil qilingan. Shuningdek, zamonaviy ta’lim tizimida bu yo‘nalishni rivojlantirish bo‘yicha amaliy tavsiyalar ham berilgan.