TAYYORLOV GURUHI BOLALARINI MAKTAB TA’LIMIGA SIFATLI TAYYORLASHDA DEFEKTOLOGNING OILA BILAN HAMKORLIGI - Umurzoqova Go'zaloy Ilxom Qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada defektologning tayyorlov guruhida tarbiyalanayotgan bolalarni maktab ta’limiga sifatli tayyorlash mexanizmlari ilmiy jihatdan tahlil qilinib ochib berildi. Shuningdek bolani maktab ta’limiga tayyorlashda oilaning o‘rni va vaziflari, oilaviy qadriyatlar va indikatorlari nazariy va amaliy tomondan asoslab berildi.