MAKTABGACHA TA’LIMDA INKLYUZIV TA’LIM - TARBIYA BERISH YO‘LLARI - Jurayeva Matluba Irgashovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Maktabgacha ta’lim tashkilotlari umumiy turdagi maktabgacha ta’lim tashkiloti, ko‘p tarmoqli ixtisoslashtirilgan maktabgacha ta’lim tashkiloti, inklyuziv guruhlarga ega maktabgacha ta’lim tashkiloti, qo‘shma turdagi maktabgacha ta’lim tashkiloti kabi turlarda tashkil etilishi va vazifalari keltirilgan