MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTIDA BOLA SHAXSINI SHAKLLANTIRISHDA ZAMONAVIY YONDOSHUVLAR - Bazarova Dilorom Abdixaliqovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlari tarbiyalanuvchilarini shaxsini shakllantirishda ta’lim-tarbiyaning o‘rni hamda tar’lim-tarbiyaning pedogogik metodlari va xususiyatlari haqida fikr mulohazalar yuritilgan. Shuningdek maktabgacha ta’lim tizimda zamonaviy yondoshuvlar asosida bolani tarbiyalashning ilmiy jihatlari tahlil qilib berilgan.