O‘YINLAR MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR DIALOGIK NUTQINI RIVOJLANTIRISH VOSITASI SIFATIDA - Xolmuratova Farohat Jumanazarovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni o‘yinlar orqali nutqini rivojlantirishning ilmiy-nazariy yo‘llari tahlil qilingan bo‘lib, bu-maktabgacha yoshdagi bolalarni hayotgan, jamiyatga, oilaga moslashtirshda nutqni takomillashtirish mexanizmlarini rivojlantirishga undaydi.