MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARI XARAJATLARINI MOLIYALASHTIRISH SAMARADORLIGINI OSHIRISHNING INNOVATSION YO‘LLARI - Kushshayeva Klara Jumanazarovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarini moliyalshtirishning samaradorligini oshirishni innavatsion yo‘llari ilmiy jihatdan asoslab ko‘rsatilgan. Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida xarajatlarni kamaytirish orqali bolalarga ko‘rsatilayotgan marketing xizmatining xorijiy tajribalarini maktabgacha ta’limga olib krish bo‘yicha taklif va tavsiyalar keltirib o‘tilgan.