IJTIMOIY PEDAGOGIK TADQIQOTLAR - Oʻlmasova Robiya; Suyinboyeva Shukrona; Haydarov Sulaymon (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ijtimoiy pedagogik tadqiqotlarning mohiyati, maqsadi, metodlari va ularning ta’lim-tarbiya jarayonidagi o‘rni yoritilgan. Tadqiqotlarning ijtimoiy muammolarni aniqlash, tahlil qilish va ularni bartaraf etishda tutgan o‘rni keng tahlil qilinadi. Shuningdek, zamonaviy jamiyatda ijtimoiy-pedagogik tadqiqotlarning ilmiy va amaliy ahamiyati, ularni samarali tashkil etish yo‘llari ham yoritib berilgan.