ZAHRIDDIN MUHAMMAD BOBUR ILMIY MEROSINING BUGUNGI KUN ILM-FAN TARAQQIYOTIDAGI O’RNI - Akbarov Sherzodbek Asqarali o’g’li; Z.E.Nishanbaeva (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada Zahriddin Muhammad Boburning ilmiy merosi va bugungi kun ilm-fan taraqqiyotidagi o’rni ochib berilgan. Shuningdek, maqolada Boburning hozirgi davr ilm-fanidagi qarashlari ham ko’rib chiqilgan.