MAHMUDXO‘JA BEHBUDIY ASARLARINING YOSHLAR INTELEKTUAL SALOHIYATI VA AXLOQIY TARBIYASINI OSHIRISHDAGI O‘RNI - MADAMINOVA MOHINABONU MA’RUFJON QIZI (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada Mahmudxo‘ja Behbudiy asarlarining yoshlar ongini ilm-ma’rifatga yo‘naltirish, ularning intellektual salohiyatini oshirish va axloqiy fazilatlarini shakllantirishdagi ahamiyati tahlil etiladi. Maqolada Behbudiy ijodining bugungi yoshlar tarbiyasida tutgan o‘rni yoritilgan.