ADABIYOT O’QITISH METODIKASINING TARIXI VA SHAKLLANISH TARAQQIYOTI. ADABIYOT O’QITISH METODIKASINING BOSHQA FANLAR BILAN ALOQASI - Gulshanoy Azimjonova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada O’zbek adabiyotini o’qitish usullari, fan sifatida shakllanishi va rivojlanishi , adabiyot o’qitish metodikasing boshqa fanlar bilan aloqasi va uning ijtimoiy mohiyati haqida qisqacha bayon qilinadi.