QASHQADARYO VILOYATIDA MILLIY TURIZMNI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI - Murodova SH (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Qashqadaryo viloyatining turizm salohiyati, milliy turizmni rivojlantirishdagi asosiy muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari keng tahlil qilingan. Maqolada milliy turizmning iqtisodiy, madaniy va ekologik ahamiyati ochib berilgan hamda Qashqadaryo viloyatini xalqaro turizm markaziga aylantirish istiqbollari ko‘rsatib o‘tilgan.