KIYIM DETALLARIGA POLIMER KOMPOZITSIYASINI QO’LLAB AYOLLAR KOSTYUMI KONSTRUKTSIYASINI LOYIHALASH - Musurmonova Nargiza Alijon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada ayollar kostyumi detallariga polimer kompozisiyasini qo’llagan holda yangi model dizaynini ishlab chiqish ko’rib chiqilgan. Ayollar qomatiga mos holda kostyum asos konstruktsiyasi chizmalari ishlab chiqilgan va model konstruktsiya chizmalari tavsiya etilgan.