GEOMETRIYAGA DOIR AYRIM QIZIQARLI MASALALAR YECHIMLARIDAN NAMUNALAR - Qurbonov Sherzod Rashitovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada Milliy sertifikat imtihonlarida matematika(geometriya) fanidan tushayotgan ayrim masalalarni yechish usullari bayon qilingan.