AMIR TEMUR IJODKORLIGI XUSUSIDA - GAVHAROY KAMOLDINOVA (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Amir Temurning ijod bilan shug‘ullanganligi tadqiq ostiga olinadi. Shuningek, topilgan ijod namunalari nazariy va badiiy jihatdan tahlil qilinadi. Temurning ijodiga to‘xtalgan olimlar fikri o‘zaro qiyoslanadi.