MAKTABACHA YOSHDAGI BOLALARDA PNEMANIYANI JISMONIY MASHQLAR YODAMIDA DAVOLASH METODIKASI - Namozova Nargiza Husniddin qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Jismoniy madaniyatning inson hayotidagi rolini e’tiborsiz qoldirib bo‘lmaydi, chunki inson faoliyatining u bilan bog‘lanmaydigan sohasi yo‘q. Sport va jismoniy tarbiya bir vaqtning o‘zida har bir shaxs uchun muhim bo‘lgan ma’naviy ijtimoiy va moddiy qadriyatdir.